23948sdkhjf

Det sker: Konference om fremtiden for den danske offshoresektor

Alliancen for Grøn Offshore Energi og Vindmølleindustrien inviterer til konference om fremtiden for den danske offshoresektor.
Fra Samling til Handling: Fremtidens danske investeringsbehov og offshore kompetencer er overskriften på konferencen, der afholdes den 29. oktober 2010 i et samarbejde mellem Alliancen for Grøn Offshore Energi og Vindmølleindustrien.

Investeringsbehov og kompetencer indkredses
Nu skal den europæiske dimension udvikles. De fremtidige investeringsbehov skal indkredses. Og vi vil sætte fokus på fremtidens danske offshore kompetencer.

Samtidig er det tanken, at årsmødet kan skabe en dynamisk ramme og inspiration for alle interesserede virksomheder/institutter til tidlig etablering af konsortiedannelser og nye netværk.

Dagens program
Om formiddagen vil konferencen fokusere på den nuværende og fremtidige danske position inden for offshore energi (vind og bølgekraft). Blandt formiddagens talere er Vindmølleindustriens formand, Peter C. Brun, Alliancens formand, Poul Nyrup Rasmussen, samt klima- og energiminister Lykke Friis (sidstnævnte ikke bekræftet).

Eftermiddagens program har overskriften: Danske udviklingsprojekter af international klasse.

Her vil innovationspartnerskabet Megavind præsentere den nye nationale strategi for forskning, innovation og demonstration af offshore vindkraftteknologi. Strategien er den samlede vindkraft-branches bud på, hvordan man kan reducere produktionsprisen på el fra danske havmølleprojekter med 50 % frem mod 2020.

Alliancen for Grøn Offshore Energi vil derefter præsentere en strategi for, hvordan man kan tiltrække flere EU-midler til danske projekter inden for offshor- energi. Eftermiddagen vil også give virksomheder og universiteter mulighed for at mødes i forskellige temagrupper for at høre udvalgte faglige præsentationer og diskutere mulighederne for fremtidige projektsamarbejder, inspireret af de to fremlagte strategier.

Tilmelding, tid og sted
Konferencen foregår den 29. oktober 2010 på CBS, Solbjerg Plads 3, Frederiksberg.

Tilmelding kan ske på Alliancen for Grøn Offshores hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078