23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplever du statisk elektricitet og gnister i din hydraulikolie?

Efter EU i 2023 indførte nye strenge miljøstandarder for hydraulikolie og andre smøremidler, står mange maskinproducenter over for nye udfordringer. Bl.a. elektrostatisk afladning (ESD), som kan føre til gnistdannelse i olietanken. Dette leder til flere problemer, såsom hurtig ældning af olie, skader på komponenter og øget støj - især på støjsvage elektriske maskiner.

Heldigvis udvikles der hurtigt nye løsninger, der ikke kun beskytter planeten 🌱 men også øger både effektivitet og sikkerhed 👌🏼Dette er SparkBuster fra Filtrec et godt eksempel på.

Hvorfor skal du vælge AbsoluteBeta | SparkBuster?

✔️ Antistatisk beskyttelse: Reducerer markant risikoen for ESD, sikrer dine systemer mod gnistdannelse og forlænger levetiden på dine hydrauliske komponenter.

✔️ Energieffektivitet: Med et lavere trykfald gennem filterelementerne kræver systemet mindre energi for at presse olien igennem - en stor fordel for elektriske køretøjer og maskiner med begrænset energiforsyning. 

✔️ Reducering af støj: Forbedrer arbejdsmiljøet ved at minimere støj fra gnister, hvilket er vitalt for støjsvage maskiner og i miljøer, hvor støjniveauer er i fokus.

✔️ Alsidighed: Ideel til en bred vifte af applikationer, inklusive olie- og gasraffinaderier, kemiske anlæg og fødevareforarbejdningsfaciliteter.

AbsoluteBeta | SparkBuster er ikke bare en løsning; det er en transformation mod mere effektive, sikrere og miljøvenlige arbejdsgange.

Læs mere om SparkBuster. på Filtrecs hjemmeside.

Skift til AbsoluteBeta | Spark Buster. 
Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon, mail og online.

📞 7514 1500
📧 info@johydraulics.dk
🌐 www.johydraulics.dk

JO Hydraulics A/S
Virringvej 74
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32946127
P nummer: 1016096640

Kontaktperson

JH

Send til en kollega

0.047