23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyt fladt svinggreb i rustfrit stål

DIRAK tilbyder nu et nyt svinggreb i flot design i rustfrit stål til opgaver, hvor korrosionsbestandighed er væsentlig.
De indvendige komponenter i svinggrebet er beskyttet af et påskruet låg i rustfrit stål. Udvendig er låsecylinderen beskyttet af et støvfast låg til forebyggelse af, at snavs, fugt og andre elementer kan ødelægge låsemekanismen. Svinggrebet kan også anvendes til 3-punkts låsesystemer, hvis dette kræves. Grebet opfylder kravene i henhold til IP 65-standarder. Det vil sige, at de er vand- og støvfaste.

Det flade design af dette svinggreb i poleret rustfrit stål, gør at den lille afstand mellem grebet og dets kabinet beskytter effektivt mod hærværk. Omdrejningspunktet er skjult, og svinggrebets glathed gør det vanskeligt at anvende som et klatrehjælpemiddel.

Mangfoldige anvendelsesområder
I dette design er låsecylinder og greb adskilte mekanismer, hvor låsemekanismen er monteret på selve svinggrebets hus. Svinggrebet er sikret ved hjælp af en kraftig stramt tilpasset, krogfanget kombination, der skal lette trykket på cylinderens låseskive. Svinggrebets smækfunktion tillader, at beslaget skubbes i lukket position fra den åbne position, også når nøglen fjernes.

Anvendelsesområder til dette svinggreb i rustfrit stål er omfattende. Det er ideelt til enhver opgave, hvor svinggrebet er synligt på udendørs skabe og kabinetter eller i korroderende områder, såsom inden for levnedsmiddel- og medicinudstyrsbrancherne.

DIRAK konstruerer, producerer og sælger verden over innovative, højkvalitets systemløsninger inden for områderne låse-, beslag- og profilteknik.

Grebet kan ses på HI Messen stand J27286 fra den 4.-7. september.

Kilde: Scandiloc - http://www.scandiloc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094