23948sdkhjf

Ib Andresen Industri solgt

Ib Andresen Industri A/S, en del af IAI Holding A/S sammen med datterselskaberne Europrofil Sverige AB og Europrofil Norge AS, har indgået en aftale om salg til den tyske virksomhed Wegener GmbH. 

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Wegener, der er kendt for sin ekspertise i højkvalitetsstålløsninger, kommer til at stå ved roret i en koncern, der præsterer stærkt i Nordeuropa. 

Dette strategiske køb sikrer også, at IAI's stålservicecentre "fortsat kan operere som en uafhængig enhed, der leverer til stålværker, stålgrossister og store industrielle kunder uden påvirkning af værkernes egne interesser", lyder det i pressemeddelelsen..

IAI er Grundlagt i 1967 af Ib Andresen, og har været under familiens ledelse og ejerskab frem til nu. Før salget var IAI ejet i fællesskab af Erik og Tom Andresen.

Koncernen, som årligt bearbejder omkring 500.000 tons stål, er leverandør af stålservicecenter-ydelser, profilvalsede stålprofiler og pladebearbejdning fra primært coils.

I processen med at finde den rette køber har Andresen-familien "lagt stor vægt på at overdrage IAI til en virksomhed, der ikke alene er velanset og familiedrevet, men som også kan videreføre og forstærke IAI’s fremtrædende markedsposition", lyder det i pressemeddelelsen.

- Vi byder Frank Wegener og hans team varmt velkommen og ser frem til, at Wegener GmbH vil fortsætte med at udvikle og udvide virksomheden til gavn for både ansatte, kunder og leverandører, skriver Ib Andresen A/S i pressemeddelelsen.

Transaktionen forventes gennemført inden for 3 måneder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047