23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mega- Therm er din autoriserede partner i el-service på Sjælland.

Som virksomhedsejer i Faxe-området eller på Sjælland, er pålidelig of effektiv el-service afgørende for drift.

Mega-Therm er dedikerede til at levere førsteklasses el-service til virksomheder i lokalområdet og på tværs af Sjælland. Som autoriserede el-installatører og stolte medlemmer af Tekniq, installatørernes brancheorganisation, kan kunderne være sikre på, at deres virksomheder er i gode hænder, når de samarbejder med Mega- Therm.

Tryghed og Kvalitet i Hver Opgave

 Mega-Therm tilbyder en bred vifte af tjenester, der dækker behov og gives adgang til når man er kunde hos dem. Uanset om det drejer sig om ombygning, renovering eller løbende vedligeholdelse af dine el-installationer, står Mega-Therms team klar til at assistere. De tibyder blandt andet nye installationer af alt fra lys og ledninger til stik og tavler, og har ekspertisen til at udføre nye installationer i forbindelse med ombygning og renovering af virksomheder. Deres specialiserede team kan også håndtere opbygning og renovering af tavler til maskinanlæg, samt optimere ældre styringer for at forbedre effektiviteten. De tilbyder kalibrering af ovne, gennemløbssystemer, tørreanlæg og meget mere. Ovnservicen inkluderer omfattende eftersyn, reparationer og årlig kalibrering for at sikre optimal driftsklarhed.

Uanset om det er akutte reparationer eller løbende vedligeholdelse, kan deres erfarne teknikere håndtere enhver udfordring med dine el-installationer.

Fleksible Serviceaftaler

Hver virksomhed har unikke behov. Derfor  tilbyder Mega-Therm skræddersyede serviceaftaler, der passer til dine krav og budget. Det er ikke nødbendigt at være kunde inden for varmebehandling eller højtemperaturteknik for at nyde godt af deres ekspertise inden for el-service. Hos Mega-Therm er din tilfredshed vores øverste prioritet, uanset om du er en stor industriel fabrik eller en mindre lokal virksomhed.

Klar på telefonen

Mega-Therm er din pålidelige partner i el-service på Sjælland. Hvis du ønsker at sikre pålidelig og effektiv el-service til din virksomhed, så kontakt Mega-Therm i dag på telefonnummer 5671 1641, eller læs mere HER

 Lad en af deres  dygtige autoriserede el-installatører hjælpe med at sikre, at dine el-installationer er i topform. 

Mega-Therm ApS
Industrisvinget 3
4683 Rønnede
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38749242

Kontaktperson

Thomas Majdahl Jørgensen
El installatør / salg / vedligeholdelse
thomas@mega-therm.dk

Send til en kollega

0.034