23948sdkhjf

Maskinfabrik hædret for speciel indsats: - Vi løser de opgaver, vi er gode til

Randers Maskinfabrik er blevet belønnet med et CSR-certifikat, som anerkender virksomhedens samlede indsats og bidrag til at skabe et mangfoldigt arbejdsmarked i Randers kommune.

Det er Randers Kommune, der har uddelt certifikatet.

Dommerpanelet roser Randers Maskinfabrik for at opfylde alle tre politisk bestemte kriterier, som omhandler samarbejde med Jobcentret i Randers Kommune, fleksjobansættelser og opkvalificering og uddannelsesmuligheder til både unge og voksne.

- Vi er glade for at modtage CSR-certifikatet og blive anerkendt for at være en rummelig arbejdsplads, fortæller Bo Nielsen, som er direktør for Randers Maskinfabrik, i en pressemeddelelse.

En del af et team

Randers Maskinfabrik beskæftiger i øjeblikket 43 medarbejdere, hvoraf otte knytter sig til CSR-kriterierne. Noget som Bo Nielsen ikke spekulerer synderligt meget over:

- Jeg er da godt klar over, hvilken medarbejder jeg ikke skal bede om at løfte, fordi der er lidt med ryggen, eller hvem der ikke kan tage telefonen, fordi hørelsen ikke er helt god. Men ud over det, så indgår vi jo i et team på lige fod, hjælper hinanden og løser hver især de opgaver, vi er gode til, siger han.

Det er langt fra første gang Randers Maskinfabrik har et CSR-bevis hængende på væggen. Randers Maskinfabrik modtog anerkendelsen første gang i 2017, og siden har det hængt ved – år efter år.

Har knækket koden

Selvom det nærmest er blevet en vane, at Randers Maskinfabrik slår et slag for et arbejdsmarked, hvor der er plads til alle ved at ansætte medarbejdere i fleksjob, arbejdsprøvning og praktik, så er det stadig noget, som koster tid - ikke på grund af den enkelte medarbejder, men på grund af systemet.

- Vi har knækket koden til det; fundet ud af hvor og hvordan vi kan have glæde af mange forskellige medarbejdere på Randers Maskinfabrik, og hvad vi skal gøre for at få det til at fungere. Det koster et møde med jobcentret hist og her. Men på trods af det, håber jeg, at vi kan være med til at inspirere andre, for det er det hele værd, slutter Bo Nielsen.

Randers Maskinfabrik er en ud af 20 virksomheder i Randers Kommune, som modtager certifikatet for 2024/2025. CSR-diplomet gælder i en periode på to år.

Randers Maskinfabrik har eksisteret siden 2004 og ejes af brødrene Bo, Mads og Ove Nielsen. Virksomheden udfører en række opgaver og totalløsninger inden for pladebearbejdning, laserskæring, CNC-drejning/fræsning, svejsning og montage. Maskinfabrikken ligger i Randers-bydelen, Dronningborg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.3