23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forbedre akustikken på din arbejdsplads med BL Støjisolering

BL Støjisolering A/S har etableret sig som førende inden for effektive akustikløsninger. Vi er parate til at bringe denne ekspertise til din virksomhed, så du også kan opleve en mærkbar forbedring af arbejdsmiljøet.

Novo Nordisk case
Under vores projekt med Novo Nordisk stod vi over for udfordringen med at reducere støj i et stort produktionsområde. Ved at installere lodrethængende baffelfelter i stort format lykkedes det os ikke kun at reducere det generelle støjniveau med 6 dB(A), men også at minimere det højfrekvente støjindhold, hvilket resulterede i et renere og mere behageligt miljø for medarbejderne. Denne forbedring har ført til mindre stress og højere produktivitet blandt medarbejderne, hvilket understreger den direkte påvirkning af vores akustikløsninger på arbejdspladsens effektivitet.

Akustiske løsninger til dit kontor
Inspireret af vores succes med Novo Nordisk tilbyder BL Støjisolering skræddersyede akustikløsninger, der matcher præcis dit kontors behov. Vores team foretager detaljerede efterklangsmålinger for at sikre, at vores løsninger overholder Arbejdstilsynets støjkrav og skaber et optimalt miljø for fokus og samarbejde.

Akustikplader til støjreduktion
Vores akustikplader er en af de mest effektive løsninger til at forbedre lydkvaliteten i et rum. Ved at installere disse plader som planloft eller bafler i loftet, reducerer vi effektivt støjniveauet og forbedrer rummets generelle lydambiente. Dette fører til bedre samtalekvalitet og reducerer behovet for medarbejdere til at hæve stemmen, hvilket skaber en mere rolig og produktiv atmosfære.

Optimeret akustik i renrum
Vores erfaring med akustikregulering strækker sig også til renrum, hvor både lydkvalitet og renhed er kritiske faktorer. Vi kombinerer avancerede akustiske løsninger med materialer, der er modstandsdygtige over for rengøringsmidler og bakteriel kontaminering, for at sikre, at både akustik og hygiejne lever op til de strengeste standarder. Dette er afgørende for at opretholde et sikkert og effektivt arbejdsmiljø i følsomme industriområder.

Kontakt BL Støjisolering i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med at transformere dit arbejdsmiljø med skræddersyede akustikløsninger på https://stoej.dk/. Ring til os på telefon (+45) 59 45 10 84 eller send en e-mail til bl@stoej.dk.

BL Støjisolering A/S
Tåstruphøj 40
4300 Holbæk
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12843836
P nummer: 1000455131

Send til en kollega

0.047