23948sdkhjf

Produktnyhed: Teleskop dørholder fra DIRAK

De meget stabile teleskopiske dørholdere fra DIRAK er ideelle til brug i fabrikation, hvor låg og dæksler indgår, og som kræver understøttelse, når låget er i åben stilling.
Det gode ved disse DIRAK-dørholdere er, at de i modsætning til andre dørholdere på markedet har forbindelsesled, som kan nittes, og en gribemekanisme af rustfrit stål, som sikrer en høj grad af stabilitet. Den store diameter (34 x 15), og den præcisionsbøjede C-profil giver produktet øget styrke.

Støtteelementerne er nemme at sætte i eller ud af indgreb med én hånd. For at aktivere låsemekanismen skal man blot strække dørholderen helt ud, hvilket tillader opretning med den indre gribemekanisme. Et simpelt tryk på ca. 3 mm vil få den teleskopiske dørholder til at gå i indgreb. Med yderligere opadløftende bevægelse vil gribemekanismen kobles fra, og lågholderen kan skubbes sammen igen. Produktet har en automatisk mekanisme til at låses på plads og låses op. Montering kan udføres enten på højre eller venstre side ved blot at vende monteringsbeslaget.

Mål:
215 mm model: sammenpresset 215 mm, udstrakt 365 mm
395 mm model: sammenpresset 395 mm, udstrakt 725 mm

Kilde: Scandiloc - http://www.scandiloc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094