23948sdkhjf

Det sker: Festo tager på landsturné

I ugerne 23-25 kan man opleve automationsspecialisten Festo på landevejene og hos virksomheder rundt om i landet.
Festo har indrettet en lastbil til et kørende eksperimentarium og showroom, som fra begyndelsen af juni tager på turné rundt i Danmark. Her skal de seneste automations- og styringsteknologier i løbet af tre uger vises frem for danske produktionsvirksomheder og maskinbyggere.

Expotainer, som Festo kalder sin kørende udstilling, har en udfoldelig pavillon, og den kan rumme op til 25 mennesker. Den er spækket med udstyr, som på en interaktiv måde viser gæsterne Festo’s tilgang til effektiv automation, og der er faciliteter til seminarer, møder og udstilling.

Messen kommer til kunderne
- Vores Expotainer er en måde at bringe vores teknologier helt ud til kunderne. Det giver en uformel stemning, og virksomhederne får mulighed for at møde både vores produktspecialister og salgsingeniører samtidig med, at de kan se produkter og løsninger i aktion, siger Michael Puggaard Holst, der er marketingchef hos Festo.

I år vil Festo have fokus på nye pneumatiske cylindre med den innovative selvjusterende dæmpning PPS, funktionsintegration med automationsplatformen CPX samt forskellige løsninger til elektrisk og pneumatisk håndtering kaldet Mechatronic Motion Solutions – alle løsninger som kan forbedre konkurrenceevnen for danske produktionsvirksomheder ved at reducere installationsomkostningerne og øge produktiviteten.

- Vi har fået rigtig god respons fra vores tidligere ture med den rullende udstilling. Det skyldes først og fremmest, at behovet for automatisering i danske virksomheder er meget stort. At effektivisere sin produktion er helt afgørende for, at danske produktionsvirksomheder kan overleve i Danmark, og vi har en lang række praktiske løsninger, som er udviklet til netop de brancher, vi skal ud og besøge med Expotaineren, fortæller Michael Puggaard Holst.

- Den måde at møde vores kunder på har mange fordele. Det er mere uformelt, og det betyder, at vi hurtigt kommer til at brainstorme i Expotaineren, og den proces forstærkes af, at vi har alle specialister med og kan vise løsningerne i praksis, siger Michael Puggaard Holst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094