23948sdkhjf

PMB overtager COLGAR for det nordiske marked

Maskinfabrikken overtager nu forhandlingen af COLGAR i hele Skandinavien.
Povl Møllers Maskinfabrik A/S har gennem længere tid søgt efter en samarbejdspartner indenfor kantbukker og sakse.

- Kriterierne har været, at vi ønskede en partner, som kan levere maskiner, der er ”skræddersyet” til vore kunders behov. Derfor er vi glade for at kunne informere om, at vi har indgået en aftale med en af verdens ledende producenter af kantbukker og sakse COLGAR, siger Niels Dyrlund fra Povl Møllers Maskinfabrik.

Højere produktivitet og driftsikkerhed
COLGAR er allerede repræsenteret i Mellem og Sydeuropa, USA, Kina, Brasilien, Rusland og Indien og PMB får nu salgs- og serviceansvaret for Norden.

- Hos Povl Møllers Maskinfabrik A/S har vi igennem mange år fremstillet presselinier baseret på vore kunders ønsker om at få linien ”skræddersyet” til netop de specielle emner kunderne skal producere. Her passer PMB´s strategi med COLGAR´s strategi om, at vore kunder via et skræddersyet system kan få en højere produktivitet og driftsikkerhed, fastslår Niels Dyrlund.

Alle styringerne til COLGAR's kantbukker er baseret på Cybelec basen. Dette giver mulighed for, at maskinerne kan sættes sammen med robotter og anden udrustning i produktionsceller.

Der findes på nuværende tidspunkt adskillelige COLGAR sakse og kantbukker her i Norden, og PMB har gennem flere år haft service af COLGAR maskinerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078