23948sdkhjf

JW Engineering klar til at indtage USA

JW Engineering er i foråret blevet certificeret til produktion og dokumentation af maskiner til det amerikanske marked.
Ikast-firmaets certificering gælder UL-2011, der omhandler ”Factory Automation Equipment” og sikrer virksomhedens kunder en professionel og sikker overdragelse af udstyr til USA.

JW Engineering, der udvikler og producerer specialmaskiner og industriel automation, har i foråret 2011 gennemgået et tæt samarbejde med UL-Demko Danmark omkring certificering af virksomheden, således JW Engineering nu er i stand til at leverer komplette UL certificerede produktionsmaskiner til USA.

JW Engineering leverer ud over UL508A på de elektriske installationer på maskinen, også en komplet certificering, dokumentation og mærkning på det samlede anlæg.

Cerficeringen godkendes individuelt af den danske UL organisation Demko. Demko verificerer dokumentationen og gennemgår/tester den samlede leverance, og JW Engineering kan efter denne inspektion, UL mærke maskinerne.

Fordelene ved den samlede UL godkendelse på maskiner fra JW Engineering er, at både de amerikanske toldmyndigheder samt de lokale kontrolmyndigheder har nemt ved at kontrollere maskinernes egnethed til import og produktion i USA.

Dette sikre leverancernes overdragelse og idriftsættelse uden risiko for karantæner. Endvidere har certificeringen den fordel, at hele processen kan gennemføres i Danmark inden levering.

JW Engineering kan på baggrund af certificeringen og flere gennemførte leverancer til USA udarbejde certificerede leverancer under UL2011 – baseret på et struktureret og fastlagt koncept der optimerer processen og sikre fleksibiliteten og økonomien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11