23948sdkhjf

Uventede gæster hos QRS

Værktøjsmaskiner 2011: Den fynske automations-virksomhed har oplevet en positiv stemning blandt de besøgende på messen i Odense.
- Det har været en god dag, i dag. Tirsdag var lidt kedelig, men i dag har der været mange interesserede.

Sådan opsummerer Hans Jørgen Gam fra QRS de to første dage af Værktøjsmaskiner 2011. Han har kun rosende ord til overs for messen, der løber af stabelen i Odense til og med fredag.

Machine handling og prototyper
Den fynske virksomhed mærker selv stigende efterspørgsel og interesse, og på messen har QRS medtaget en række automationsprodukter.

- Vi har selvfølgelig fokus på vores bearbejdsningsdel – det man kan kalde for machine handling. Men derudover har vi også fokus på montage, og så gør vi det lidt inden for prototyping. Vi ser det som en af vores nicher, at vi kan levere formdele til lette materialer som fx flamingo, forklarer Hans Jørgen Gam, der dog også er overrasket over, hvilke gæster der viser interesse for virksomhedens produkter.

- Der er faktisk kommet mange, som ikke er fra den spåntagende industri – simpelthen bare for at lade sig inspirere til deres egen produktion. Det overrasker mig, men det er absolut positivt, siger han.

Rigtigt at flytte messen
I hans egen virksomhed kan han melde om stigende ordreindgang, og QRS er derfor også begyndt at ansætte folk igen. Derudover vurderer han, at det er blevet en smule lettere for kunderne at få finansieret nye maskiner, og han mener derfor, at det har været en stor succes at udskyde messen et år.

- Der var rigtigt at flytte messen til i år. Sidste år var der ganske enkelt ikke penge til investeringer i industrien, og så havde det ikke nytte noget, at man stod med en stor flot messe. Så det var mest fair overfor kunderne at flytte den, siger Hans Jørgen Gam, der også roser konkurrenterne for at bakke op om messen:

- Det har været positivt, at der har været så stor tilslutning til messen – og på sådan en messe skal vi naturligvis også være med, slutter han.

Se flere artikler fra Værktøjsmaskiner 2011:
Værktøjsmaskine-messe savnet blandt udstillere
Spørg bare løs hos Unimerco
Messe-debutant holder humøret højt
Fart på hos Preben Z Værktøjsmaskiner 2011 skudt i gang
Se morgendagens produktion i Odense
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078