23948sdkhjf

Messe-debutant holder humøret højt

Værktøjsmaskiner 2011: IP Maskiner mærker optimismen. Skanderborg-virksomheden har i årets første måneder sendt flere tilbud ud end i hele 2010.
Som messe-debutant har det været lidt svært for Kent Bøje at sætte forventningerne til Værktøjsmaskiner 2011. Da Metal Supply fangede ham onsdag eftermiddag, var de dog godt på vej mod at blive indfriet.

- Tirsdag var en katastrofe. Nu er det første gang, jeg er med på sådan en messe, og mine forventninger var høje. Men heldigvis har det været langt bedre i dag. Vi har bestemt haft nogle rigtig, rigtig spændende kontakter og skal give en del tilbud, fortæller Kent Bøje.

Sender masser af tilbud
Han har til gengæld intet at udsætte på stemningen blandt hverken udstillere eller besøgende, og han mener blandt andet, at det skyldes, at messen blev rykket et år, så virksomhederne ville være mere klar.

De bedre tider mærker han også selv hos IP Maskiner. Maskinsalget er netop noget af det sidste, der kommer sig efter en krise, men også her er der nu lys for enden af tunnelen.

- Vi sender rigtig mange tilbud ud lige nu. Målt i kroner og øre har vi i årets tre første måneder sendt lige så mange tilbud ud som hele sidste år. Men det er jo ikke ensbetydende med, at vi får ordrerne, forklarer Kent Bøje med et smil.

Dansk produceret nyhed
Også efter messen skal der sendes en række tilbud ud til mulige kunder, og det skyldes blandt andet et par nyheder, som IP Maskiner kan vise frem i år.

- Vores helt store fokus er vores LVD kantpresser med laser-vinkel-kontrolsystem. Det er en kantpresser til de virksomheder, der vil have emnerne præcise hver gang – og det uanset om man arbejder i rustfri stål, almindeligt stål, aluminium eller kobber, forklarer Kent Bøje, og fortsætter:

- Derudover har vi vores Sperling bore-/savecenter. Det er rent faktisk første gang, det bliver vist på en dansk messe. Det er et komplet bore-/savecenter, der kan gevindskære, bore, save i dobbelt gehring og afgratte i alle længder. Det sjove er, at det rent faktisk er dansk produceret.

Se flere artikler fra Værktøjsmaskiner 2011:
Værktøjsmaskine-messe savnet blandt udstillerne
Spørg bare løs hos Unimerco
Fart på hos Preben Z Uventede gæster hos QRS
Værktøjsmaskiner 2011 skudt i gang
Se morgendagens produktion i Odense
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079