23948sdkhjf

Spørg bare løs hos Unimerco

Værktøjsmaskiner 2011: Onsdag blev en god dag for Sunds-virksomheden, der har flere nyheder med på årets messe.
I hal A lagde Metal Supply vejen forbi Unimerco’s stand, og ganske som det var tilfældet andre steder, var messen for alvor begyndt at tage form i løbet af onsdagen.

- Tirsdag var lidt stille, men i dag har været rigtig positiv. Og vi ved, at der også kommer mange af vores kunder i morgen, forklarer Mogens Nielsen.

Vil vise noget nyt
Han er glad for, at messen nu er tilbage, og med sin position inden for skærende værktøjer er det naturligt for Unimerco at bakke op om arrangementet.

- Vi er kommet til den erkendelse, at vi gerne vil med, når vi har noget nyt at vise frem. Det sker typisk i cyklusser af to-tre år, så vi vil gerne have messen med den frekvens. Det er vigtigt for os at kunne vise noget frem, der har en nyhedsfaktor, forklarer Mogens Nielsen.

Han har i år taget en række nyheder inden for fx dybhulsboring, vandreplatter med nyudviklede skær og generelt inden for virksomhedens specialproduktion med på messen.

Stigende optimisme
Samtidig roser han messen for at have spredt maskinbyggere og værktøjsleverandører i to forskellige haller. Det giver en mere koncentreret oplevelse, mener Unimerco-manden.

Han roser samtidig de besøgende for at vise stigende optimisme, men han har dog en enkelt anke, som han gerne ser ændret i fremtiden.

- De besøgende må gerne være lidt mere nysgerrige og spørge lidt mere. Nogen gange skal man næsten trække dem ind på standen, slutter Mogens Nielsen.

Se flere artikler fra Værktøjsmaskiner 2011:
Værktøjsmaskine-messe savnet blandt udstillerne
Messe-debutant holder humøret højt
Fart på hos Preben Z Uventede gæster hos QRS
Værktøjsmaskiner 2011 skudt i gang
Se morgendagens produktion i Odense
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11