23948sdkhjf

Innovative produkter fra Hoffmann GmbH

Værktøjsmaskiner 2011: Især produkter fra værktøjsproducenten Garant er i fokus på Værktøjsmaskiner 2011.
Hoffmann Group præsenterer sine innovative værktøjer fra Garant på messen Værktøjsmaskiner 2011. Kunderne får lejlighed til at teste Garant forindstillingsapparatet VG1 og Garant krympeapparatet SG1 direkte på stedet. Begge apparater til værktøjforberedelsen har et funktionelt design samt er enkle og tidsbesparende at betjene.

Yderligere produkt- highlights er Garant målemikroskopet MM2 samt det revolutionære spændesystem ZeroClamp. Garant ZeroClamp er et effektivt og fleksibelt nulpunktspændesystem, der takket være højeste præcision og holdekraft samt meget nem handling reducerer opstillings-, skifte- og andre tider med op til 95 %.

Moderne materialer
Udfordringerne fra composites, de såkaldte fiberforbindelsesmaterialer, GFK, CFK samt sandwichmaterialer til spåntagningsværktøjerne er høje og alsidige. Hoffmann Group har beskæftiget sig intensivt med de nye materialer og udviklet en række Garant high-performance-værktøjer til bearbejdningen af dem, som også præsenteres på messen VTM 2011.

Ny kooperation med Kyocera og ATI Stellram
Hoffmann Group optager mærkerne Kyocera og ATI Stellram i programmet. Hoffmann-kunderne har hermed adgang til det komplette sortiment fra begge spåntagningsspecialisterne og kan informere sig om de nye produkter på messen i Odense. Udvalgte spåntagningsværktøjer optages også i den nye udgave af Hoffmann Groups katalog som udgives i juli.

Værktøjer fra over 500 producenter
Udover produkterne fra Garant tilbyder Hoffmann Group spåntagende, måle- og håndværktøjer fra over 500 leverandører, mange af dem kan man selv prøve på messestanden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094