23948sdkhjf

Vestas modtager offshore ordre på 120 MW i Holland

Vestas-koncernen har modtaget en ordre på et offshore vindkraftværk med en samlet kapacitet på 120 MW fra Holland. Projektet består af 60 stk. V80-2,0 MW vindmøller, og vindkraftværket vil blive placeret i Nordsøen, 12 sømil ud for den hollandske kyst.
Ordren på vindkraftværket på 120 MW er modtaget fra Windpark Q7 Holding B.V., som ejes i fællesskab af det hollandske elselskab ENECO, den hollandske developer Econcern BV og det hollandske investeringsselskab Energy Investments Holding BV.

Ordren består af levering og installation af vindmøllerne samt en 5-årig garanti- og vedligeholdelsesaftale. Kunden er gennem turnkey kontrakter ansvarlig for levering af fundamenter samt nettilslutning.

- Vi er meget stolte over, at Windpark Q7 Holding B.V. har valgt Vestas som leverandør til sit offshore vindkraftværk, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde under projektgennemførelsen. Det har taget tid at komme frem til dette mål, og vi har været gennem lange og svære forhandlinger, men begge parter føler nu, at vi har indgået en kontrakt, hvor der er
en god balance mellem risiko og indtjening, siger Anders Søe-Jensen, adm. direktør for Vestas Offshore A/S.

Levering og installation forventes at finde sted i løbet af andet halvår 2007, og vindkraftværket forventes idriftsat og overdraget i løbet af første kvartal 2008.

Kilde: Fondbørsmeddelelse fra Vestas.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157