23948sdkhjf

Produktnyhed: Automatisk polering og slibning i høj kvalitet

TAM Electromecanica, en erfaren producent af automationsløsninger inden for polering og slibning, har udviklet et banebrydende system, som kan anvendes inden for mange forskellige industrielle brancher.
TAM-CRG-4-2ULD-1CDP er en automatisk maskine til polering og slibning af emner, hvor der kræves høj kvalitet. Den kombinerer robotters fleksibilitet og nøjagtighed med et drejebords hurtighed.

Arbejdsprocessen er ekstremt hurtig og pålidelig, da robotten holder emnet gennem hele processen i stedet for at flytte emnet mellem flere robotter. Dette er med til at minimere risikoen for nedbrud.

Derudover er vedligeholdelsen af maskinen reduceret markant, idet de arbejdende enheder deles af robotten. Maskinen optager også langt mindre plads sammenlignet med den plads, som konventionelle robotter ville optage.

TAM designer, konstruerer, integrerer og opsætter selv hele udstyret og træner ligeledes kunderne under installationen af maskinen.

Den spanske maskinproducent leverer maskiner til en række forskellige brancher; fx producenter af knive, penne, aluminiumprofiler, støberikomponenter, kogegrejer, vaske, rør, stænger, dørhåndtag osv.

Kilde: TAM Electromecanica - www.tamelectromecanica.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094