23948sdkhjf

Produktnyhed: Revolution inden for bukketeknologi

Schröder-maschinenbau og Schröder–Fasti præsenterede på EURO-BLECH messen i Hannover, verdensnyheden SCHRÖDER IB POWER-SPEED-CENTER, INTELLIBEND III EVOLUTION.
Maskinen er en revolution indenfor bukketeknologi, og bukkecentret er endnu et eksempel på Schröders velkendte ideologi: Qualität, Präzision, Stabilitet, Innovation, Perfektion.

Styrkemæssigt er maskinerne et kapitel for sig selv. Schröder-Fastis velkendte styrke kombineres her med Schröder-maschinenbaus eminente teknologi. Man kan i dag via up´n´down bukketeknologi forarbejde plader op til 6 mm pladetykkelse, uden at skulle vende produktet ved hvert modbuk. Inden for den nærmeste fremtid forventes maskinen at blive udviklet yderligere, så den vil kunne forarbejde op til 10 mm pladetykkelse. Den nye bukketeknologi er en sand revolution for arbejdsmiljøet, da håndteringen af pladerne minimeres kraftigt, og den vil formentligt overtage en stor del af kantpressermarkedet i fremtiden.

Schröder-maschinenbaus nye bukkecenter er et godt bud på fremtidens forarbejdningsanlæg inden for pladebearbejdning. Maskinerne er opbygget af de allerbedste komponenter, hvilket giver lang holdbarhed og driftsikkerhed.

Med det nye værktøjsvekselsystem, på overvange bliver værktøjsskift en integreret del af selve produktproduktionen. Det betyder, at selv meget komplicerede produkter kan produceres uden lang omstillingstid. Dette unikke system har Schröder-maschinenbau selv udviklet.

Bukkecentret benytter en dynamisk brugervenlig softwareteknologi, der er baseret på Windows XP.

Kilde: Muncholm - http://www.muncholm.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082