23948sdkhjf

Produktnyhed: Markedets måske korteste hydrauliske værktøjsholder

Med lanceringen af Schunk Tendo-ES har Unimerco nu fået en af markedets korteste og dermed mest stabile værktøjsholdere i sortimentet.
Da værktøjerne monteres direkte i konus, er det lykkedes Schunk at skabe en værktøjsholder med en imponerende holdekraft og mindst mulig vibration.

Værktøjet fastholdes ved hjælp af hydraulisk tryk, som samtidig sikrer, at det centreres i holderen.
Holderens ekstremt korte udhæng på bare 26 mm medvirker også til at reducere vibrationerne. Samtidig betyder det korte udhæng, at holderen optager langt mindre plads i selve maskinen end andre løsninger, hvilket giver større fleksibilitet i bearbejdningen.

Takket være spændebøsninger, er det muligt at bruge værktøj i dimensioner fra 3-20 mm med afbalancering G 2,5 ved 25.000 omdrejninger

Den nyskabende præcisionsholder har en overbevisende rundløbsnøjagtighed på under 0,003 mm. Sammen med en uovertruffen vibrationsdæmpning, gør det Tendo-ES velegnet til både kraftfuld HPC- og HSC-bearbejdning med boring, rømning, gevindfræsning, gevindskæring og gevindrulning. Resultatet er enestående overflader, bearbejdning med en høj grad af nøjagtighed og lang levetid for værktøjet.

- Schunk har gennem de sidste 30 år været pionerer inden for hydrauliske værktøjsholdere, der lever op til de højeste standarder inden for spåntagende bearbejdning. De matcher dermed Unimercos filosofi om at udvikle og producere værktøjer, som giver virksomheder, der arbejder med spåntagende bearbejdning klare konkurrencefordele, siger salgschef Lars Skaarup Rasmussen.

Kilde: Unimerco - http://www.unimerco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093