23948sdkhjf

En 800 m2 stor smeltedigel fyldt med gode idéer og projekter

På mandag slår DTU Innovatorium dørene op.
Stedet er det eneste af sin slags i Danmark, hvor studerende kan få hjælp til at føre forretningsidéer ud i livet, arbejde med konkrete innovationsprojekter for virksomheder og teste idéer i praksis i et prototypeværksted med bl.a. 3D printer, 3D scanner, laserskærer, CNC-fræser, elektronikafdeling og meget mere.

Formålet er at stimulere og understøtte en iværksætterkultur blandt de studerende og udvikle produkter og virksomheder, der kan skabe vækst i Danmark.

"Innovation er tæt forbundet med at sætte sin faglighed i spil og skabe værdi ud af sin viden, og det er et helt centralt omdrejningspunkt for DTU Innovatorium. Her kan studerende komme og arbejde med deres idéer i praksis. Stedet her skal være en smeltedigel fyldt med gode idéer og projekter," siger daglig leder af DTU Innovatorium, Mikkel Sørensen.

En vigtig kilde til innovative løsninger

Initiativet er støttet af Region Hovedstaden:

"De studerende er en vigtig kilde til innovative løsninger, ikke mindst for små og mellemstore virksomheder. DTU Innovatorium er et fantastisk godt eksempel på, hvordan studerende er med til at gøre ideer virkelige og skabe værdi – både forretningsmæssigt og samfundsmæssigt. Samtidig bliver den studerende også mere bevidst om, hvad det vil sige at arbejde ude i det "virkelige liv". Region Hovedstaden vil gerne være med til at sikre, at vi spreder den her type samarbejdsmodeller, så vi fremmer innovationskapaciteten i virksomhederne. Derfor støtter vi DTU Innovatorium", fortæller formand for regionens udvalg for fremtidens uddannelse og forskning, Marianne Stendell (S)

Der er officiel indvielse mandag kl. 11-13 i DTU Innovatorium i Lyngby. Her vil der være mulighed for at høre om tankerne bag stedet, og man vil også kunne møde studerende og høre om deres start-ups og innovationsprojekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125