23948sdkhjf

Det sker: Festo tager på road trip

I ugerne 20-21 kan man opleve automationsspecialisten Festo på landevejene og hos virksomheder i procesindustrien, hvor en lang række af de nyeste teknologier og løsninger til procesautomation vil blive præsenteret i den mobile udstilling kaldet ”Festo Mobile”.
Festo har indrettet en camper til et kørende showroom, som fra midten af maj tager på turné rundt i Danmark. Her skal de seneste elektriske og pneumatiske automations- og styringsteknologier i løbet af to uger vises frem for danske virksomheder, rådgivere og maskinbyggere i forskellige brancher inden for vand- og spildevandsbehandling, fødevare og farmaceutisk industri.

- Vores branchespecifikke camper er en måde at bringe vores teknologier til procesautomation helt ud til kunderne og dermed vise, hvordan Festo kan hjælpe dem med at øge produktiviteten. Det giver en uformel stemning, og virksomhederne får mulighed for at møde både vores automationsspecialister samtidig med, at de kan se nye produkter og integrerede løsninger i aktion, siger Michael Puggaard Holst, der er marketingchef hos Festo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094