23948sdkhjf

Niebuhr Gears står klar til at omfavne offshore-boom efter skuffende år

Efter et udfordrende 2023 investerer tandhjulsproducenten i de kommende år i markante udvidelser af produktionskapaciteten både i Danmark og Kina

2023 var præget af lavere aktivitetsniveau hos Niebuhr Gears industrikunder, på grund af øgede renteomkostninger og inflation, samt lav aktivitet i vindmølleindustrien.

Overskuddet før skat landede på 3,3 mio. kr., og det var markant under 13,6 mio. kr. året før.

Aktiviteten forventes at have stabiliseret sig, og nu ser virksomheden ind i en periode, hvor man vil klargøre til vækst.

Resultatet efter skat for 2023 var 2,1 mio. kr., hvilket var under forventningerne, men virksomheden ser optimistisk fremad. Det skriver Niebuhr Gears i en pressemeddelelse.

Investerer 100 millioner

Aktiviteten forventes at stige markant, især inden for offshore-leverancer til vindmølleindustrien, som administrerende direktør Rasmus Niebuhr forventer tager fart fra andet halvår af 2024 og fremefter.

Desuden forventes der vækst i 2024 til virksomhedens kunder indenfor andre industrier, primært forsvarsindustrien.

I perioden fra 2024-2027 vil der blive investeret globalt, både i produktionskapacitet og administrative ressourcer. Disse investeringer inkluderer udvidelse af bygninger i både Ikast og Kina samt investeringer i store maskiner til bearbejdning og overfladebehandling.

Investeringerne forventes at overstige 100 mio. kr. i perioden.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079