23948sdkhjf

Sydjysk producent af malkeudstyr gør klar til at rykke teltpælene op

Kolding-virksomheden S.A. Christensen (SAC) skal finde nyt domicil. Det skriver Fredericia Dagblad.

Virksomheden, der producerer malkeudstyr, blev i 2021 overtaget af den amerikanske Boumatic-koncern, men koncernen overtog ikke de cirka 6.000 kvadratmeter store bygninger, SAC huserer i nær Kolding Havn. De ejes fortsat af Steen Asbjørn Christensen, der var direktør i SAC frem til 2019, og han har nu sat dem til salg for 23 millioner.

SAC ønsker dog ikke at overtage dem, fordi de er for store til virksomhedens nuværende aktiviteter, så derfor leder man nu efter nyt domicil.

- Vi er på udkig efter nye bygninger, hvor vi dels kan have vores administration og vores salgspersonale, og hvor vi samtidig kan have produktion. Vi er i gang, og vi kigger inden for Koldings kommunegrænse. Så vi forlader ikke byen og har aldrig haft det i overvejelserne, siger direktør hos SAC, Carsten Hoffenzits Nielsen, til Fredericia Dagblad.

Virksomheden har siden overtagelsen været igennem en omfattende turnaround, men direktøren oplyser, at man nu er inde i en stabil periode, hvor der ikke skal skæres flere omkostninger fra, men hvor man i stedet skal konsolidere sig under det nye ejerskab.

Originalartikel: https://frdb.dk/artikel/lokal-industrigigant-med-70-ansatte-skal-flytte-hovedkontor-sat-til-salg-for-23-millioner-kroner

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218