23948sdkhjf

Solgte nordjysk stålimperium for et halvt år siden: "Det var det rigtige at gøre"

I marts 2022 overtog den tyske industrikoncern Goldbeck GmbH den nordjyske stålvirksomhed DS Gruppen. Siden er både grundlægger Svend Møller Hansen og sønnen Mads Møller Hansen trådt ud af den daglige drift, ligesom de heller ikke er med i bestyrelsen længere. Det skriver Erhverv+.

Der er dog ingen fortrydelse at spore hos de tidligere ejere, selvom Svend Møller Hansen beskriver salget som at se sønnen flytte hjemmefra.

- Det gør ondt at sælge ud af sølvtøjet. Men der var brug for nye ejere til at skabe den nødvendige vækst, og dåbsattesten peger jo mod sidste halvleg. Det var den rigtige beslutning, men det er da vemodigt, siger Svend Møller Hansen til Erhverv+.

Salget har i øvrigt giver familien Møller-Hansen et pænt skub fremad blandt Danmarks rigeste. På en nylig liste opgjort af Økonomisk Ugebrev indtager familien en 58. plads med en anslået formue på 3,2 milliarder kroner.

Originalartikel: https://erhvervplus.dk/artikel/det-begyndte-p%C3%A5-en-maskinstation-og-nu-er-familien-god-for-3-2-milliarder-kroner-det-er-nok-ikke-helt-ude-i-hampen?utm_source=https://dagbladet-holstebro-struer.dk&utm_medium=block_article_teaser

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094