23948sdkhjf

Semco Maritime får stor kontrakt på opbygning af offshore vind i Asien

Hai Long Offshore Wind Project har tildelt en EPC-kontrakt (Engineering, Procurement, Construction) til et konsortium bestående af Semco Maritime og PTSC M&C på de to offshore substations til Hai Long 2- og Hai Long 3-vindmølleparkerne efter udnævnelsen af konsortiet som foretrukken leverandør i oktober 2021.

Vores indledende samarbejde med de involverede parter på Hai Long Offshore Wind Project har været en sand fornøjelse, og vi er glade for, at kontrakten nu er blevet underskrevet, så vi kan tage de næste skridt på vejen med vores konsortiepartner PTSC M&C og underleverandørerne Frank Holm, Vice President Renewables, Semco Maritime

Hai Long Offshore Wind Project vil bidrage til at realisere den taiwanske regerings målsætning om at have installeret 5,5 GW offshore vindkapacitet for at sikre Taiwan en førende position inden for offshore vind i det østlige Asien. Projektet udgøres af Hai Long 2- og Hai Long 3-vindmølleparkerne i Taiwanstrædet omkring 28 sømil fra kysten og udvikles i fællesskab af Northland Power Inc., Yushan Energy Pte. Ltd. og Mitsui & Co., Ltd. med en samlet kapacitet på 1.044 MW.

Efter at være blevet udnævnt til foretrukken leverandør sidst i 2021 iværksætter konsortiet, der ledes af Semco Maritime sammen med PTSC M&C og med støtte fra den primære underleverandør ISC Consulting Engineers, selve udførelsen af projektet ved at indtræde i EPC-kontrakten med Hai Long Offshore Wind Project.

Produktion i Vietnam

I forlængelse af indgåelsen af EPC-kontrakten vil konsortiet udføre detaljeret design, indkøb, fremstilling og idriftsættelse af de to offshore substations inklusiv jackets, der vil blive fremstillet på PTSC M&C’s værft i Vungtau City i det sydlige Vietnam. Projektets offshore-installation ventes gennemført i 2024 med endelig idriftsættelse i 2026.

- Vores indledende samarbejde med de involverede parter på Hai Long Offshore Wind Project har været en sand fornøjelse, og vi er glade for, at kontrakten nu er blevet underskrevet, så vi kan tage de næste skridt på vejen med vores konsortiepartner PTSC M&C og underleverandørerne, siger vice president renewables, Semco Maritime, Frank Holm.

- I PTSC M&C er vi stolte og beærede over at være en del af konsortiet bag Hai Long-projektet. Projektet er en vigtig milepæl og et strategisk gennembrud for PTSC M&C inden for vedvarende energi. Jeg selv og alle PTSC M&C-medarbejdere vil gøre vores yderste for at sikre projektets succes, siger Dong Xuan Thang, managing director, PTSC M&C.

Felipe Montero, project director, Hai Long, siger:

- Som foretrukne leverandører til vores offshore substations har Semco Maritime og PTSC M&C bevist, at de er de bedst tænkelige partnere, når der skal leveres på en utroligt vigtig del af vores Hai Long-projekter, og vi er glade for at have indgået EPC-kontrakten med dem, så vi kan fortsætte fremdriften og nå de næste milepæle.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156