23948sdkhjf

Timesavers Nordic opruster med ny medejer: Det er nu, chancen er der

Den 19. november 2021 afleverede Casper Grud Petersson sin opsigelse hos Prima Power, hvor han siden 2019 har været salgschef.

I stedet er han vendt hjem til faderen, Claus Gruds, virksomhed Timesavers Nordic.

Faktisk er der tale om et gensyn, for indtil skiftet til Prima Power var Casper Grud Petersson nemlig også salgschef hos Timesavers Nordic.

Øger aktiviteten i Sverige

Nu er der imidlertid kommet en ekstra linje på visitkortet. Casper Grud Petersson er nemlig blevet medejer af familiefirmaet, hvor han har overtaget 49 procent af Timesavers Nordic.

At det netop er nu, skiftet sker, er ingen tilfældighed, fortæller den nye medejer.

- Det er fordi, det er nu chancen er der. Timesavers Nordic vil til at øge egne aktiviteter på det svenske marked. Så det er primært derfor, at det er nu, det skal være, fortæller Casper Grud Petersson, og fortsætter:

- Da jeg stoppede ved Timesavers Nordic i sin tid, var det hovedsageligt, fordi vi stoppede samarbejdet med Eagle Scandinavia. Der var ikke lige så meget aktivitet på resten af Norden. Det er der kommet, og så er det selvfølgelig svært for én mand at nå det hele. Derudover er min far 62, og jeg tænker ikke, det er et unormalt tidspunkt at igangsætte et generationsskifte.

Nye tiltag

Timesavers Nordic har specialiseret sig i forhandling af maskiner til metalbearbejdning – blandt andet inden for slibning, kantrunding og afgratning. Og der er sket rigtig meget i virksomheden de seneste år, understreger Casper Grud Petersson.

- Der er sket nogle tiltag i virksomheden, blandt andet med en webshop, med noget mere fokus på vores nitrogenanlæg, og der er kommet en bredere portefølje af maskiner hele vejen rundt hos alle vores leverandører, som gør, at vi for det første er mere konkurrencedygtige på både kvalitet og priser, og vi rammer bredere nu, end da jeg blev ansat ved Prima Power, fortæller Casper Grud Petersson.

Det bliver Casper Grud Petersson, der får ansvaret for det danske marked, mens Claus Grud kommer til at tage sig af resten af Norden.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11