23948sdkhjf

Automationshus tildelt pris: Vi vil gøre robotter tilgængelige for alle

Teknik- og automationshuset Technicon med base i Hobro er blevet tildelt DI Aalborgs Initiativpris 2021.

Franz Cuculiza, som er direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S og næstformand i DI Aalborg, overrakte prisen til Casper Hansen, som er adm. direktør i Technicon.

 - Det, der får mig op om morgenen, er ønsket om at gøre robotter tilgængelige for alle medarbejdere og virksomheder uanset størrelse eller branche. Vores mål er at gøre en ende på nedslidende jobs og effektivisere og fastholde produktionen i Danmark. Og vi vil skabe den digitalisering, der er nødvendig for at gennemføre den grønne omstilling, siger Casper Hansen i en kommentar til prisoverrækkelsen.

- For os handler det om at gøre det nemt og enkelt at få adgang og fordel af den nye teknologi. Uanset om man er et mikrobryggeri med tre ansatte, eller om man er Vestas, fortsætter Casper Hansen.

Ifølge Franz Cuculiza kan Technicon blive afgørende for Danmarks fremtid.

- Technicon lykkes med at gøre avanceret teknologi tilgængelig for alle. Det er jo lidt den samme udvikling, vi har set med computeren og senere mobiltelefonen. At teknologien bliver mere og mere avanceret, men også mere udbredt. Den udvikling bliver der virkelig skubbet til her fra Sjællandsvej, siger Franz Cuculiza med henvisning til Technicons adresse i Hobro.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094