23948sdkhjf

I sommer blev jysk industri-klenodie solgt: Nu skal de bruge 40 nye medarbejdere

I juni offentliggjorde finske Metso Outotec, at man havde frasolgt sin produktion af affaldsneddelere til kapitalfonden Ahlström Capital.

Hovedsædet i den frasolgte virksomhed ligger i Horsens, og var tidligere kendt under navnet M&J Denmark, der kom af det gamle virksomhedsnavn Møller & Jochumsen, som selskabet blev stiftet under helt tilbage i 1857. Det skriver Horsens Folkeblad.

Og nu får M&J Denmark-navnet comeback. Samtidig er virksomheden i gang med at geare op både produktions- og administrationsmæssigt, fortæller administrerende direktør Uffe Hansen.

- De funktioner, vi som koncernejet virksomhed tidligere har kunnet købe hos koncernen, skal vi nu have skabt hos os selv. Det er it, økonomi, marketing og andre supportfunktioner, siger Uffe Hansen til Horsens Folkeblad.

På den konto alene skal M&J Denmark ansætte 20 nye medarbejdere. Derudover forventer Uffe Hansen også at skulle ansætte 20 nye i produktionen over de kommende 12-15 måneder, fordi virksomheden er i vækst. Godt halvdelen af de i alt 40 nye medarbejdere bliver ansat i hovedkvarteret i Horsens og resten i datterselskaber rundt omkring i verden.

Originalartikel: https://hsfo.dk/artikel/164-%C3%A5rigt-industrifirma-g%C3%A5r-tilbage-til-historisk-navn-og-opruster-vi-vokser-s%C3%A5-voldsomt-at-vi-skal-bruge-20-nye

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.096