23948sdkhjf

Nordjysk producent af procesudstyr buldrer frem efter corona-krise

Aabybro-virksomheden Limitech, der producerer mixere, blandingsmaskiner, UHT-anlæg, CIP-anlæg, kogere med mere i rustfrit stål, har ikke stået stille under coronakrisen

Da corona først tog sit indtog over verden, skulle Limitech lige finde sit fodfæste. Men de sidste otte måneder har Limitech fordoblet sin bemanding på kontoret, og en udbygning af firmaet er i støbeskeen for at sikre mere plads til den voksende forretning, hvor der p.t. er endnu flere ekstra stillinger klar til besættelse.

Både Limitechs ingeniør- og konstruktionsafdeling, serviceafdeling, teknik- og produktionsafdeling, samt marketingafdeling er blevet ekstra bemandet det sidste år, og virksomheden er klar til at udvide yderligere.

- På grund af stigende efterspørgsel i ind- og udland er vi rigtig godt i gang med de tidlige planlægninger af en udvidelsesløsning for virksomheden. Udvidelsen vil finde sted på samme adresse, som virksomheden er grundlagt og opvokset på i Fristrup ved Aabybro. Vi er utroligt stolte af virksomhedens præstationer efter et år, der startede med flere udfordringer for virksomheden grundet corona og pandemien, siger CEO Jesper Vad Jellesen i en pressemeddelelse.

Travlhed i både ind- og udland

Limitech opererer over hele kloden og oplever travlhed i langt de fleste regioner. Specielt virksomhedens specialiserede ingeniørafdeling differentierer det nordjyske firma fra sine konkurrenter, og specialløsningerne er ikke blevet mindre det sidste år.

Skræddersyede løsninger, der er specialtilpasset til virksomhedernes forhold, faciliteter, produkter, operatører og processor er i højsædet hos mange producenter, og det har ifølge Limitech-direktøren været med til at resultere i et boom hos den nordjyske virksomhed.   

Limitech søger lige nu ekstra medarbejdere til konstruktion- og ingeniørafdelingen, serviceafdelingen, salgsafdelingen og produktionen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156