23948sdkhjf

Direktør for Enabl’s nyåbnede amerikanske kontor har store forventninger

Den 1. august tiltrådte Bjarke Hansen som administrerende direktør for Enabl’s nye amerikanske kontor.

Han bor i Fairhope i delstaten Alabama, hvor kontoret også har hjemme.

- Jeg valgte Enabl på grund af virksomhedens gode rygte i markedet. Synergien ved at fusionere de fire virksomheder under Enabl-brandet (Sonne, Biir, Blaaholm og Eltronic Wind Solutions, red.) viser en dedikation til markedet, hvor jeg ser et godt match med mine mere end 25 år i vindindustrien og mere end 15 år i USA, siger Bjarke Hansen på Enabl’s Linkedin-profil.

Virksomhedens kunder i USA er et miks af danske, europæiske, asiatiske og amerikanske  vindenergivirksomheder, og den overordnede vision er at vokse som global partner.

- Til at begynde med vil Enabl i USA levere installationsudstyr, produktionsudstyr og standardprodukter hovedsageligt til onshore-markedet. Forventningerne til offshore-markedet er store, og senere vil vi også komme ind på markedet for Tower & Monopile og Consulting & Outsourcing, siger Bjarke Hansen.

Han har store forventninger til det amerikanske marked.

- USA har meget aggressive mål om at blive en af de førende inden for vedvarende energi, hvor reduktion af fossile brændstoffer er nødvendig for de kommende generationer. Enabl's portefølje passer perfekt ind på det amerikanske marked, som er mere modent end nogensinde før. Vores installations- og produktionsudstyr har allerede et godt ry i markedet. Det næste skridt er at få vores kunder til at forstå den fordel, vi kan give med vores Tower & Monopile-koncept og Consulting & Outsourcing, som er en succes for vores kunder i Europa, forklarer Bjarke Hansen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126