23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny produktionsleder til Maskinfabrikken JST

Jørgen Krogh Hansen startede den 1. juli som ny produktionsleder hos Maskinfabrikken JST.

Den vestjyske virksomhed står midt i en udvidelse af fabrikken til mere end dobbelt størrelse, og Jørgen Krogh Hansen kommer derfor på det helt rigtige tidspunkt.

Han skal bidrage med sine mangeårige erfaring og viden om produktionsoptimering, når de nye produktionshaller skal indrettes og tages i brug i løbet af det næste års tid.

- Jeg motiveres af andres succes, ambitioner og holdånd. Tre ting, som i den grad gennemsyrer JST som virksomhed. De sidste 19 år har været en imponerende rejse, fra enkeltmandsvirksomhed til en moderne produktionsvirksomhed med over 50 ansatte. Og for mig er rejsen først lige begyndt, udtaler Jørgen Krog Hansen.

Han har både den teoretiske og praktiske rygsæk i orden. Han har 30 års erfaring med produktionsledelse og har tilbragt mange af årene som leder ”på gulvet”.

Den første del af de nye tilbygninger står klar til efteråret, og det er Jørgen Krogh Hansen, der er ansvarlig for at få både indretningen og overgangen til det nye til at fungere. Her får han også brug for sine kompetencer inden for IT, CNC-styring og robotstyring. Det er nemlig nogle af de områder, hvor JST planlægger en løbende opgradering af maskinparken, efterhånden som de nye lokaler tages i brug.

Men det er ikke kun flere maskiner, der bliver plads til. Maskinfabrikken JST forventer også at opgradere på personale i takt med udvidelsen – faktisk er der allerede nu brug for flere hænder. Det er endnu en af de udfordringer, som den nye produktionsleder allerede er godt i gang med at løse.

Maskinfabrikken JST, der er beliggende i Lem St. ved Ringkøbing, producerer redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800–60.000 kg målrettet entreprenørbranchen og landbruget.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062