23948sdkhjf

Direktør skal sende begge Nissens-virksomheder videre - men skal ikke selv med på rejsen

Kølerkoncernen Nissens splittes i to.

Det sker efter, at A.P. Møller Holding i går offenliggjorde, at selskabet har købt Nissens Cooling Systems af kapitalfonden Axcel og Nissen-familien. 

Den anden del af Nissen-koncernen Nissen Automotive, der leverer kølesystemer til bilbranchens aftermarket, bliver på Axcel og Nissen-familiens hænder.

Administrerende direktør hos Nissens-koncernen Mikkel Krogslund Andersen fortæller til Horsens Folkeblad, at det ikke kommer til at betyde de helt store omvæltninger i hverdagen, at koncernen nu splittes. I de seneste år har koncernen nemlig arbejdet sig mere og mere hen mod en opsplitning og virksomhederne fungerer allerde i dag som to selvstændige virksomheder. 

For Mikkel Krogslund Andersen selv kommer det dog til at få betydning. Han vil i en periode fortsætte som direktør for begge virksomheder. I det regi bliver det hans fornemmeste opgave at sende begge selskaber godt videre med hver sin ledelse.

Det er som udgangspunkt ikke planen, at han skal stå i spidsen for nogen af dem. 

- Vi har en fremragende ledelse i både Cooling Solutions og Automotive, som er styrket over årene, så det er jeg helt tryg ved, siger han.

Medarbejderne i de to nu seperate virksomheder fortsætter i de ansættelser de har. Begge virksomheder vil også fortsætte med at have hovedkontor og dele af produktionen i Horsens. 

Nissen-koncernen beskæftiger i dag cirka 1565 medarbejdere, heraf cirka 420 i Horsens og resten på virksomhedens fabrikker i Tjekkiet, Slovakiet og Kina.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109