23948sdkhjf

Hydraulik-specialist udvider robotlageret

Det skandinaviske firma Hydroscand udvider nu sit robotlager, så endnu flere af ordrerne på hydraulikslanger og komponenter kan ekspederes automatisk.

For at fremtidssikre leverancerne til Hydroscands e-handelskunder og mere end 70 butikker har virksomheden nu investeret i en yderligere udbygning af robotlageret i form af en ny port til ind- og udlevering, skriver virksomheden.

Lageret, der hidtil har haft 10 robotter og tre porte, bliver nu udvidet med en fjerde port, som skal håndtere webordrer og ekspresordrer til butiksnettet.

- Vi har i dag omkring 11.000 produkter på vores automatiserede lager. 60 procent af alt, hvad der levereres til vores kunder og butikker, plukkes i dag ved hjælp af vores robotter, hvilket har medført en stor kvalitets- og kapacitetsgevinst. Det har været en forudsætning for at kunne håndtere vores kraftige ekspansion og den øgede efterspørgsel med eksisterende personale og lagerplads. Nu er det så på tide at tage næste skridt for at fremtidssikre kapaciteten i takt med at også e-handelen vokser, siger Johan Ekelöf, logistikchef hos Hydroscand.

I Danmark har Hydroscand butikker over hele landet og en slangeservice kendt under navnet SlangExpress. Hovedlageret ligger i Stockholm i Sverige.

Hydroscand slår på, at det automatiserede lager betyder en kvalitetssikring af leverancerne.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094