23948sdkhjf

NKT Fasteners rykker pakkeanlæg hjem til Danmark: Det forkorter vores leadtime

NKT Fasteners har ligget i Middelfart siden 1899. I mange år har pakningen af de karakteristiske blå æsker hos NKT Fasteners ligget i udlandet, men nu er det nok. Pakkeanlægget er kommet tilbage på dansk jord i Middelfart.

Det har længe været et ønske hos NKT Fasteners at flytte pakkeanlægget tilbage til Middelfart. Ikke kun fordi det sætter flere i arbejde internt, men også fordi leadtime bliver væsentligt forkortet. Og netop forkortet leadtime er en af de største faktorer, som spillede ind for beslutningen.

- Vores leadtime er forkortet med to-fire uger. Det er super vigtigt, for det betyder, vi kan levere en bedre service for vores kunder. Nu kan vi reagere langt hurtigere på større ordrer eller reagere hurtigere på efterspurgte sæsonvarer, siger vedligeholdelseschef hos ITW Construction Products, Jan Nissen, i en pressemeddelelse.

Specielt udviklet pakkeanlæg

NKT Fasteners æsker er helt specielle, og de besidder mange forskellige features, som kan gøre pakningen af æskerne vanskelig. Derfor har NKT Fasteners investeret i et helt nyt pakkeanlæg, som er specielt udviklet til at kunne pakke æskerne.

- Eftersom vores pakker kan åbnes på forskellig vis, så er det med en producents øjne en kompliceret proces at skulle pakke vores æsker. Derfor har vi investeret i nye maskiner, som kan pakke vores komplicerede æsker, siger Jan Nissen.

Pakkeanlæg med speciel betydning

Hos virksomheden i Middelfart har det nye anlæg en helt speciel betydning. For ITW Construction Products egen automatiklærling har været med i processen med at producere det nye anlæg og få det op at køre.

- Det er vigtigt for os, at vores lærlinge lærer en masse, mens de er hos os, og derfor valgte vi, at vores automatiklærling skulle være med i processen, siger Jan Nissen.

Det nye anlæg i Middelfart har samtidig resulteret i, at ITW Construction Products har ansat to nye medarbejdere, som skal stå for anlægget. Udover at pakkeanlægget er rykket til Danmark, så produceres selve æskerne også i Danmark, ligesom NKT Fasteners skruer overfladebehandles i Danmark. På den måde gør det nye anlæg det endnu nemmere at få skruerne hurtigt ned i æskerne.

- Anlægget er fuldt automatisk og kræver kun én medarbejder ad gangen. Samtidig lever anlægget op til de højeste standarder inden for sikkerhed med fokus på arbejdsmiljø, nævner Jan Nissen som afslutning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078