23948sdkhjf

Hjælper folk på kanten af samfundet: Metalvirksomheder hædret for deres CSR-arbejde

Vinderne af CSR People Prize er blevet offentliggjort, og der var hæder til BM Silo og Give Steel.

Give Steel løb med prisen i kategorien ”virksomheder med over 250 ansatte” foran de to andre finalister Salling Group og Elis Danmark.

I juryens begrundelse lyder det blandt andet, at Give Steel gerne åbner sine døre for udsatte unge, flygtninge, personer med fysisk eller psykisk handicap, misbrugere eller tidligere kriminelle. I dag har virksomheden 58 ansatte, som på den ene eller den anden måde har været på kanten af arbejdsmarkedet. Ud af disse er 30 lærlinge.

- I juryen honorerer vi Give Steels tilgang til arbejdet med unge, der starter på arbejdslivet i stålvirksomheden. Bæredygtig ledelse er ansvar for lokalsamfundet, men det er også bæredygtigt at sikre uddannelse og fremtidens kompetencer, og her scorer Give Steel højt, siger Mette Rønnau, formand for juryen og direktør for Cabi, der står bag prisen.

I kategorien ”virksomheder med op til 250 ansatte” var det BM Silo, der løb med prisen foran de to andre finalister Proshop og Simply Cooking.

Her roser juryen også BM Silo for at rekruttere medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. Alle teknisk design-elever hos BM Silo er for eksempel voksenelever under revalidering, som har fysiske eller psykiske udfordringer og lange sygemeldinger bag sig.

- BM Silo har arbejdet med alternativ rekruttering som en grundtanke i mange år. De formår at udvikle virksomheden med mennesker i centrum. Det er bæredygtig ledelse frem mod 2030. Og det honorerer vi i dag med CSR People Prize 2021, siger Mette Rønnau.

Udover de to blev også Aalborg-virksomheden Råt&Godt præmieret med CSR People Særpris.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.112