23948sdkhjf

Tradium tager ny smedeafdeling i brug

Tradiums nybyggede smedeafdeling på Blommevej 40 i Randers kan nu tilbyde uddannelse og efteruddannelse på små 1.000 kvadratmeter værksteder og undervisningslokaler.
Nu står den klar - Tradiums nye smedeafdeling på Blommevej. Med 628 kvadratmeter værksted og 315 kvadratmeter undervisningslokaler er her alt, hvad hjertet kan begære for industriens fagfolk med hang til pladebearbejdning og svejsning.

Blandt andet indeholder byggeriet et nyt pladebearbejdningsværksted, som betyder, at Tradium nu igen kan tilbyde efteruddannelseskurser indenfor det pladebearbejdende område.

– I starten af det nye år åbner vi dørene til et funklende nyt efteruddannelsesværksted, hvor Tradium kan tilbyde uddannelse og efteruddannelse til såvel beskæftigede som ledige inden for de pladebearbejdende industrivirksomheder, oplyser uddannelsesleder Søren Skovbo Sørensen, Tradium Metaluddannelserne.

Nye AMU-mål
Samtidig har Industriens Uddannelser revideret tre AMU-kurser inden for pladebearbejdning, som udbydes i Tradiums nye pladebearbejdningsværksted, og som sammen med øvrige AMU-kurser udbydes i Åbent Værksted.

De nye værkstedsfaciliteter indeholder, udover de traditionelle maskiner og udstyr til pladebearbejdning, desuden en CO2-laserskæremaskine, CNC-styret revolverstanser og CNC-styret kantpresse, ligesom modstandssvejsning atter indgår i kursusudbuddet.

– Skolen er dermed for alvor klar til at servicere den pladebearbejdende metalindustri med attraktive kurser på maskiner, som lever helt op til de seneste standarder om pladebearbejdning. Det er vi både glade for og stolte over - ikke mindst fordi Tradium er eneudbyder og landsdækkende skole på pladebearbejdningsområdet, siger Søren Skovbo Sørensen.

Svejsning i aluminium
Tradiums nybyggede smedeafdeling på Blommevej 40 har også et værkstedsområde med svejsefaciliteter, som er opført i umiddelbar sammenhæng med afdelingens eksisterende værkstedsfaciliteter.

– Det gør det muligt at drage fælles fordel af faglig sparring, maskiner, inventar og lærerressourcer. Samtidig kan Tradium for første gang tilbyde certificering af svejsere til aluminiumssvejsning. Dette har ikke tidligere været muligt i Danmark, men da vi i forvejen har de nødvendige lærerressourcer og øvrige kompetencer i huset, forventer vi os meget af udbuddet på aluminiumsområdet, siger Søren Skovbo Sørensen.

Med de nye faciliteter kan Tradium fremover tilbyde undervisning og certificering i de mest almindelige manuelle svejseprocesser i stål, rustfrit stål og aluminium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188