23948sdkhjf

Kendt trillebørsfabrik får ny ejer

Næste generation står klar til at bære Viborg-virksomheden Ravendo Randersbøren videre. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Og det bliver ikke ukendte ansigter, der skal fortsætte udviklingen, når fabrikant Jan Ulrik Nielsen går på pension efter 44 år som direktør.

Fra 30. juni 2020 har søskendeparret Signe Giandrup på 39 år og 41-årige Tobias G. Nielsen nemlig taget springet som virksomhedsejere og skal bringe familievirksomheden ind i fremtiden. Begge har gennem mange år været en del af virksomheden på Klokkestøbervej. Signe Giandrup som ansvarlig for internt salg, HR og marketing og Tobias G. Nielsen som salgs- og eksportchef.

- Vi tager imod nøglerne efter vores far med en god følelse i maven. Vores far har skabt en stabil virksomhed, der står på et stærkt fundament af trofaste medarbejdere, der har været her i mange år. Vi har begge arbejdet i virksomheden i mange år, og vi har både interessen i og evnerne til at drive virksomheden videre til næste niveau. Vi glæder os utrolig meget til at fortsætte den gode udvikling og vi er enormt stolte og ydmyge over at have fået muligheden, fortæller Signe Giandrup.

Også Tobias G. Nielsen glæder sig over den nye rolle.

- Vi glæder os til at gå en spændende fremtid i møde som nye ejere, og det er vores ønske, at kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere vil tage godt imod os. Vi vil fortsat levere og producere markedets bedste transportmateriel til både indland og udland og fortsætte vores store arbejde med innovative og ergonomiske løsninger, slutter Tobias G. Nielsen.

Fremadrettet er både Signe Giandrup og Tobias G. Nielsen at finde i direktørstolen med hvert sit ansvarsområde. Signe Giandrup som primær ansvarlig for HR, marketing, internt salg, intern og ekstern kommunikation samt IT, og Tobias G. Nielsen for økonomi, produktion, lager samt eksternt salg, herunder eksport.  

Ifølge Ravendos seneste årsregnskab, der dækker 2019, arbejder der 36 medarbejdere i virksomheden. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.222