23948sdkhjf

Ravendo Randersbøren øger fokus på udlandet

Få dage inde i det nye år er Ravendo Randersbørens nye eksportchef Søren Calmar trukket i arbejdstøjet. Han skal være med til at opbygge nye eksportmarkeder og pleje de eksisterende.

Søren Calmar kommer til virksomheden med mere end 20 års international sales management erfaring, hvor han har introduceret flere stærke danske brands på den internationale scene og skal således være med til at styrke og videreudvikle Ravendo Randersbørens position på eksportmarkedet.

- Jeg overtager det fulde eksportansvar, så Tobias G. Nielsen (Ravendo Randersbørens administrerende direktør, red.) kan koncentrere sig om andre virksomhedsopgaver. Jeg ser frem til et tæt og godt samarbejde, hvor vi sammen skal løfte vores fælles markedsposition, fortæller Søren Calmar om forventningerne til det nye job.

Med ansættelsen af en eksportchef tager Ravendo hul på planerne om at nå flere markeder og lande.

- Man kan jo spørge sig selv, om det giver mening midt i en pandemi at snakke eksport, men vi synes, det netop er nu, vi skal bearbejde nye markeder og sætte os fast i bevidstheden hos mulige forhandlere. Ravendos produkter har et uforløst potentiale i udlandet, og det er her, vi har brug for en med Sørens kompetencer for at nå øget salg og vækst, udtaler Tobias G. Nielsen om ansættelsen af Søren Calmar.

Allerede fra den 4. januar har Ravendo haft fornøjelsen af Søren Calmar på kontoret i Viborg. Han vil de næste par uger tage kontakt til både potentielle og eksisterende samarbejdspartnere.

Ravendo Randersbøren har – med nyeste skud på stammen – 39 ansatte fordelt på lager, produktion, værksted, salg og administration. Virksomheden producerer alt fra trillebøre, sækkevogne samt lagervogne og transportvogne i manuelle og eldrevne varianter.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062