23948sdkhjf

Nyt om navne: Ravendo Randersbøren opruster på eksportområdet

Ravendo Randersbøren har ansat Benjamin Qvistgaard Kajhøj som ny eksportsælger med ansvar for at styrke og videreudvikle Ravendo Randersbørens position på eksportmarkedet.

Han har mange års erfaring indenfor eksportsalg og har senest været ansat i en stilling som eksportansvarlig hos Fletco Carpets med både Europa og Asien som arbejdsområder.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at løfte eksportområdet sammen med resten af teamet. Nu har jeg brugt min første uge på at lære det brede produktsortiment at kende og vil de næste par uger tage kontakt til både potentielle og eksisterende samarbejdspartnere, så vi i fællesskab kan løfte vores markedsposition, siger Benjamin Qvistgaard Kajhøj, som taler flydende tysk og engelsk og kommer med samlet set mere end 13 års erfaring med eksportsalg.

Med ansættelsen af Benjamin Qvistgaard Kajhøj har Ravendo Randersbøren således taget næste spadestik i forhold til at udvide fokus på eksport.

- Vi går en travl sommer og efterår i møde i takt med, at verden bliver mere åben, så vi er glade for at få Benjamin ombord, så vi kan styrke vores position på eksportmarkedet, udtaler direktør Tobias G. Nielsen om ansættelsen af Benjamin.

Ravendo Randersbøren har – med nyeste skud på stammen – 42 ansatte fordelt på lager, produktion, salg og administration. Virksomheden producerer alt fra trillebøre, sækkevogne samt lagervogne og transportvogne i manuelle og eldrevne varianter.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.175