23948sdkhjf

Vally-Matic får ny direktør

Vally-Matic har ansat Jeppe Sund Nielsen som administrerende direktør.

Han er søn af Vejen-virksomhedens ejer, Keld Sund Nielsen, men blev bragt i forslag som mulig fremtidig chef af erhvervsmanden Leif Dambo Jensen, der kender ham fra deres fælles fortid som bestyrelsesmedlemmer i Teknisk Gummi Horsens.

- Jeg var egentlig indstillet på at få mere erfaring og uddanne mig noget mere, inden jeg sagde ja til et lederjob. Men da jeg blev præsenteret for, at min forgænger som direktør, Frank Fallesen, ville blive i tre måneder, oplære mig i jobbet og sætte mig ind i Vally-Matics produkter og kunder, følte jeg mig tryg ved at tage imod tilbuddet, siger Jeppe Sund Nielsen i en pressemeddelelse.

Vally-Matic beskæftiger syv medarbejdere, heraf fire meget erfarne i produktionen, og afsætter fleksible slanger i mange størrelser og materialer gennem grossister i hovedsageligt Danmark samt i Norge og Sverige. Slangerne anvendes til luftudskiftning i boliger, kontorbygninger og virksomheder samt til industriformål. Derudover har Vally-Matic OEM-kunder, typisk maskinleverandører, der anvender slangerne som en integreret del af deres produkter.

- Produktionen er i god gænge, og min opgave bliver først og fremmest at øge vores portefølje af grossister og andre samarbejdspartnere i Skandinavien, så vi kan skabe vækst. I den forbindelse har Franks indgående kendskab til produkter og kunder været til stor gavn, siger Jeppe Sund Nielsen.

Ved udgangen af februar forlader Frank Fallesen virksomheden for at tiltræde som key account manager hos Støtek i Vojens, hvor han tidligere har været ansat. Han har accepteret at indtræde i Vally-Matics bestyrelse, hvor Leif Dambo Jensen fortsætter som formand, og Keld Sund Nielsen også har sæde. De tre bestyrelsesmedlemmer vil særligt i den første tid fungere som mentorer og siden rådgivere for Jeppe Sund Nielsen.

- Jeppes opgave bliver indledningsvis at lære virksomheden og kunderne bedre at kende. Han har overtaget ledelsen af en lille, velfungerende fabrik, hvor der er styr på struktur og organisation, og hvor der er gode vækstmuligheder i de kommende år, siger Keld Sund Nielsen.

Jeppe Sund Nielsen, 24 år, har HHX-eksamen fra hjembyen Vejle og gennemførte derefter en toårig salgsuddannelse hos Pressalit i Ry. De seneste tre år har han i flere måneder ad gangen rejst i det meste af verden, Asien, Australien og USA, hvor han har taget undervisning i kulturelle forhold, forretningsengelsk og præsentationsteknikker i Austin, Texas. Han overvejer at indlede en HD-uddannelse ved siden af chefjobbet senere på året.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065