23948sdkhjf

Her er Dal-Bos nye direktør

Dal-Bo har fundet sin nye direktør. Samtidig er der også tiltrådt en ny salgschef hos landbrugsmaskine-producenten, der har jordbearbejdningsmaskiner som speciale.

Siden Jens Chr. Hundahl fratrådte 31. august efter cirka to år på posten, har direktørstolen stået tom hos den 80 mand store virksomhed. Nu sætter 51-årige Carsten Abel sig i for enden af bordet, skriver Dal-Bo i en pressemeddelelse.

Carsten Abel er en erfaren virksomhedsleder med en stor værktøjskasse. Han er uddannet produktionsingeniør og kommer til Dal-Bo med en stor og velassorteret værktøjskasse indenfor organisationsudvikling og ledelse.

Det er en virksomhed i forrygende vækst, som Carsten Abel indtræder i. Inden for de sidste 10 år er Dal-Bos omsætning næsten tredoblet, og i det seneste offentliggjorte regnskab voksede omsætningen med 22 procent.

Erfaring fra transportbranchen
Foruden uddannelsen som produktionsingeniør har Carsten Abel erfaring fra både produktion og salg. Senest var han administrerende direktør for Mercedes-Benz København, og han har tidligere været ansvarlig for Volvo Truck Center Danmark og for Notox, som udvikler dieselpartikelfiltre til motorer.

Bestyrelsesformand Anja Plougmann er glad for at kunne sætte en stærk leder i spidsen for Dal-Bo.

- Carsten kommer med indsigt i både produktion og salg og måske mindst lige så vigtigt friske øjne fra den kommercielle del af lastvognsbranchen, som de seneste årtier har gennemgået en udvikling, der på mange måder ligner det, vi ser indenfor landbrugsmaskiner i øjeblikket, siger bestyrelsesformanden.

Mangeårig direktør overleverer
Og som en anden ny del af direktionen er 39-årige Torben Norlyk Pedersen ansat som salgschef. Den sidste direktionsplads udgøres af produktionschef Bo Toft Hansen.

Torben Norlyk Pedersen kommer fra en stilling hos Agrometer, hvor han siden 2012 har været eksportchef med ansvar for at opbygge en forhandlerstruktur rundt om i verden.

Før det har han blandt andet arbejdet for Agco Corporation med udvikling af distribution af blandt andet Fendt og Massey Ferguson i dele af Østeuropa og Kina. Hos Dal-Bo får han titlen salgschef med reference til Carsten Abel.

Den tidligere direktør Kaj Pedersen, der efter 50 års ansættelse går på pension, deltager aktivt i at sikre, at alle kunder bliver godt overleveret, og Kaj vil fortsat være synlig i en overgangsperiode, skriver Dal-Bo i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078