23948sdkhjf

Producent af boosterstationer på nye hænder

Efter turbolent periode er Pipeteq Solutions kommet på nye hænder

Alfred Priess har med virkning fra 1. maj 2018 købt Pipeteq Solutions, der producerer boosterstationer til fjernvarmenettet.

Pipeteq Solutions og Alfred Priess har i en årrække haft et godt samarbejde og har allerede leveret mange løsninger til fjernvarmesektoren primært i Danmark.

- Med købet af Pipeteq Solutions, forfølger vi vores strategi, om at udvide vores produktprogram indenfor utility housing, både i Danmark og på nærmarkederne. Vi har længe haft et godt samarbejde med Lars, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen og til at nyde godt af hans mangeårige erfaring, samt tekniske knowhow, siger CEO hos Alfred Priess, Ole Bjerre Christiansen.

Ro på
Købet kommer efter en noget turbulent periode for Pipeteq Solutions. Virksomheden blev stiftet i 2012 af Lars Bech og hed tidligere Pipeteq Systems.

Virksomheden har for en kort bemærkning været på Arcon Sunmarks hænder med Lars Bech med ombord, men før jul i 2017 valgte solfangerproducenten at fokusere forretningen, hvorefter Pipeteq igen kom på Lars Bechs hænder.

Han har siden drevet selskabet i privat regi som Pipeteq Solutions.

- Lars Bech har valgt at sælge aktiviteterne til Alfred Priess, da de i forvejen har en etableret organisation, som er klar til at supportere den fremtidige vækst, han ser i segmentet, for både Danmark og for nærmarkederne, hvor Alfred Priess allerede er repræsenteret, oplyser Priess i en pressemeddelelse.

Stadig i Rudkøbing
Lars Bech er per 1. maj 2018 ansat i Alfred Priess med ansvar for salg og udvikling af fjernvarmeløsninger.

- Det giver rigtig god mening at blive tilknyttet Alfred Priess og deres etablerede sælgerstyrke og organisation generelt, så jeg kan koncentrere mig om salg og produktudvikling, siger Lars Bech.

Selvom Alfred Priess har taget over, så vil den del af forretningen, der vedrører Pipeteq Solutions, fortsat være placeret i Rudkøbing, og alle eksisterende samarbejdspartnere bibeholdes.

De første opgaver bliver produkt- og sælgertræning for teamet hos Alfred Priess, og det første store fælles mål er VA-messen i Jönköping, hvor det fælles koncept skal præsenteres.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063