23948sdkhjf

Blandet dansk start på Elmia

Humøret er i top, stemningen er positiv, men der måtte gerne komme flere besøgende. Sådan lyder konklusionen efter de to første dage på Elmia Subcontractor.
Elmia Subcontractor sætter i år rekord med 1.200 udstillere og det største messeareal nogensinde. Men vejrguderne havde valgt ikke at være på messens side – førstedagen bød på snevejr, og besøgstallet nåede kun op på 1.956.

Bedre gik det i løbet af onsdagen, hvor 4.045 besøgende lagde vejen forbi messehallerne i Jönköping, og det gav glade miner hos udstillerne.

Debutant savner flere besøgende
Mange danske virksomheder har igen valgt at udstille på Elmia, og flere er kommet der i årevis. For Strecon var det dog første gang, de var at finde på den svenske underleverandørmesse. Med sig havde de blandt andet en unik værktøjspresse samt en ny båndvikler.

Erik Lund fra Strecon fortæller, at de gerne vil øge salget i Sverige, og at de derfor har valgt at udstille på årets Elmia-messe.

Metal Supply mødte Erik Lund onsdag eftermiddag, og da mente han, at messen indtil da havde haft for få besøgende.

Positiv stemning
Hos UG Metal og deres svenske agent ADM Metodval AB var det andet år på Elmia Subcontractor, og her var humøret i top. Lidt skuffede over tirsdagens besøgstal, men onsdag var standen forholdsvis godt besøgt.

Blandt de mere trofaste danske udstillere er Hosta og Hagens Fjedre. Her var stemningen positiv, og Morten Skriver fra Hagens Fjedre havde store forventninger til de sidste messedage.

- Der er virkelig en positiv stemning på messen i år, sagde Morten Skriver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078