23948sdkhjf

Coronakrise har ikke slækket på Hagens Fjedres globale ambitioner – men én ting er ændret

I halen på coronakrisen spåede flere iagttagere, at globaliserings-trenden havde lidt et knæk, og mange virksomheder ville trække deres underleverancer hjem til Europa. Det skriver Børsen.

For den nordjyske fjerdeproducent, Hagens Fjedre, har coronakrisen dog ikke ændret på det globale mindset. Tværtimod fortæller direktør Henrik Hagens til Børsen, at krisen kun har forstærket ambitionerne om at være til stede flere steder i verden.

Hagens Fjedre har i dag produktion i Danmark, Sverige og Kina, og leverandører flere steder i Europa og Asien. Alligevel har krisen dog ændret én ting, for den nordjyske virksomhed.

- Tidligere var forsyningssikkerhed ikke nogen stor overvejelse – du kunne altid få varer sejlet, fløjet eller transporteret via tog. Men coronatiden har vist os det modsatte, siger Henrik Hagens til Børsen.

Han forsøger derfor at finde ekstra leverandører, der hvor Hagens Fjedre er tilstede, så man ikke bliver afhængige af få leverandører.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/okonomi/farvel-til-globalisering-nej-danske-virksomheder-vil-ud-i-verden?b_source=hagens&b_medium=row_1&b_campaign=list_1

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125