23948sdkhjf

Ejerskifte hos Baxi

Tidligere administrerende direktør, Hans Martin Sørensen, har overtaget hele aktiekapitalen hos kedelproducenten.
Begge parter er enige om, at den organisatoriske og produktmæssige sammenlægning af Hans Martin Sørensens nuværende selskab, Scandtec ApS, og Baxi A/S vil skabe en stærk partner for både danske og svenske kunder.

- Det glæder mig, at det er lykkedes at indgå denne aftale med Hans Martin Sørensen og dermed sikre, at selskabet vil blive videreført i den rette ånd. Vi fra BDR Thermea BV vil fortsætte med at støtte Baxi Skandinavien i deres bestræbelser på at etablere sig som en stærk partner for de danske og svenske vvs-grossister og vvs-installatører, siger Sten Daugaard-Hansen, CEO for Baxi Nordeuropa.

Eksklusivret på produkter
Mellem parterne er det aftalt, at Baxi har eksklusivitet for alle moderselskabet BDR Thermea BV's produkter i Danmark og Sverige, og at selskabet stadigvæk kan benytte varenavnet Baxi. Ligeledes er det aftalt, at Baxi vil fortsætte sin nuværende distributionsstruktur. Hans Martin Sørensen vil selv varetage den daglige ledelse af virksomheden, hvorfor Baxis nuværende administrerende direktør, Ole Andersen, pr. 14. september er trådt tilbage.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage som administrerende direktør for Baxi og udnytte de muligheder og synergier, der ligger mellem mit nuværende selskab, Scandtec ApS, og BAXI A/S - forhåbentligt til glæde for vores kunder. Min bedstefar etablerede HS Kedler-Tarm A/S tilbage i 1927. Min far overtog firmaet og ledede det i mange år, indtil det blev solgt til Baxi i 1993. Nu er selskabet så tilbage i familiens eje. Dette betyder meget for mig personligt, men samtidig er jeg meget bevidst om, at der hermed følger et stort ansvar over for selskabets kunder, leverandører og medarbejdere, siger Hans Martin Sørensen.

Scandtec ApS har fokus på produktudvikling af biobrændselsprodukter og teknisk know how, og Baxi supplerer med sin styrke i olie- og gaskedler, samt en veletableret salgs- og servicestruktur.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063