23948sdkhjf

Nordheat får nye ejere

Samtidig udvides med flere nye produkter i jagten på en omsætning på 100 mio. kr.

Virksomheden Nordheat har tidligere slået sine folder inden for udvikling af biobrændselskedler, flishåndteringsanlæg, halmforsyningssystemer og koncepter inden for røggasrensning. 

Det gør man stadigvæk, men der er nu kommet lidt mere med i kufferten, når Nordheats sælgere tager på kundebesøg. 

- Vi har fornyet hele vores produktprogram. Vi har tilføjet helt nye områder som solvarme og varmepumper. I tillæg til dette har vi færdiggjort udviklingen af halmforsyningssystemer samt røggasrensning, fortæller direktør Claus Abrahamsen til Metal Supplys søstermedie Energy Supply, og tilføjer:

- Vi har allerede introduceret disse nye produkter i Norge, Sverige og England, som har været testmarkeder i et år nu og er nu klar til Danmark. Vi har dog allerede både biobrændselsanlæg, solvarmeanlæg og varmepumper installeret hos danske kunder, men vi er nu klar til at udbrede det yderligere, siger Claus Abrahamsen.

Han fortæller, at der allerede er løbet ordrer ind på de nye teknologier i både Norge, England, Polen og Danmark.

Styrker sig med ny ejer
Claus Abrahamsen har tidligere overfor Energy Supply luftet planerne om at runde de 100 mio. kr. i omsætning for Nordheats danske del af forretningen.

- I forhold til det forventede med en fordobling af omsætningen, så forventer jeg at indfri det, fortæller Claus Abrahamsen, men konkrete tal må vi vente med til næste år.

Det skyldes, at Nordheat i september 2016 fik ny ejerkreds.

- Vi nu er sammenlagt med kapitalstærke Baxi, og ejerne bag Baxi ejer således en del af Nordheat. Derfor aflægges der først regnskab sammen med Baxi i 2018, forklarer Claus Abrahamsen. 

Og den konstallation har han store forventninger til .

- I forbindelse med, at vi nu er blevet en betydelig aktør i Europa sammen med vores søsterselskab Baxi, har vi haft fokus på at videreudvikle vores state-of-the-art-produkter indenfor biobrændselsanlæg til halm, flis og træpiller, solvarmeanlæg samt varmepumper. Det medfører, at vi kan supplere fjernvarme bredt, slutter han.

 Nordheat ejes af således i dag af CK Energy Holding samt Baxi. Fordelingen er 50/50.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125