23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Baxi A/S
Hans Ladekjær Jeppesen er udtrådt af bestyrelsen, mens Paul Trendel er indtrådt. Han er samtidig udnævnt som ny formand.

Baxi producerer centralvarmekedler til private boligers opvarmning og forsyning med varmt vand.

DI
Det blev tirsdag besluttet, at DI’s direktion fremover består af administrerende direktør Karsten Dybvad, viceadministrerende direktør Kim Graugaard samt direktørerne Thomas Bustrup, Lars Goldschmidt, Tine Roed og Berit Vinther.

Efter aftale er viceadministrerende direktør Ole Krog fratrådt.

Bolette Christensen og Poul Scheuer fortsætter som direktører i DI med ansvar for nuværende områder.

Expedit
I forbindelse med overtagelsen af Aktiv Butikkutvikling har Expedit Norge AS ansat 49-årige Geir Kristian Svendsen som administrerende direktør. Han er tiltrådt pr. 1. januar 2011.

Desuden har Expedit i Danmark ansat Toni Olesen som salgschef med ansvar for faghandelskunder samt Michael Beck er udnævnt som salgschef med ansvar for dagligvarekunder.

Expedit producerer butiksinventar i træ, stål og plast.

Maersk Drilling
Jens E.O. Berge, 33 år, er udnævnt til director. Han blev ansat i koncernen i 2002 og er i dag ansvarlig for Mærsk Deliverer, den sidste af tre nye dybvandsborerigge i Maersk Drilling.

Uponor
Birger Steenberg er udnævnt til direktør i Uponor VVS i Glostrup. Han får dermed det ledelsesmæssige ansvar for hele salgs- og markedsorganisationen i selskabet.

Birger Steenberg har været ansat i Uponor VVS siden 1. oktober 2006.

Uponor VVS er det ene af to danske salgsselskaber i Uponor-koncernen, der markedsfører og sælger rørsystemer i plast. Produkterne udvikles og fremstilles på Uponors fabrikker i Sverige og Finland.

Vestas-Danish Wind Technology A/S
Denis Koh Kwang Kiat er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Flemming Obenhausen Andersen er indtrådt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157