23948sdkhjf

Metal Supply starter netværksgruppe der skal hjælpe med at tackle Globaliseringsudfordringen

Med sit nye netværk Globalisering giver Metal Supply din virksomhed mulighed for bedst muligt at positionere sig i en globaliseret verden med stigende konkurrence og udflytning af produktion.
Alle aspekter af Globalisering og de muligheder og udfordringer, der følger tages op i netværket.

Netværket vil have fokus på hvorfor en bevidst og offensiv strategi er et nødvendigt og effektivt svar på de konkurrencemæssige udfordringer, virksomhederne møder i dag.

Netværket vil bl.a. komme ind på områderne internationalisering, outsourcing, markeds- og landeanalyse, strategiprocesser, strategisk valg, værdikæder, produktudvikling og effektivisering, total cost, etablering af partnerskaber og etablering i udlandet og ikke mindst finansiering af nyetableringer og joint ventures.

Målrettet underleverandører indenfor metalindustrien
Globaliseringsnetværket henvender sig i første omgang til direktører i mellemstore underleverandør-virksomheder inden for metalindustrien.

Netværksaktiviteterne vil blive opdelt i en ekstern og intern viden og erfaringsudveksling, hvor de eksterne aktiviteter dels vil være cases, hvor virksomhederne kan lære af andres erfaringer og dels inddrager eksperter med relevant international erfaring og viden om markeder, værdikædeanalyse, positionering, produktivitetsforbedringer og etablering af partnerskaber.

De interne aktiviteter vil i langt højere grad være rettet mod formel og uformel networking blandt deltagerne.

Et uforpligtende – og gratis – introduktionsmøde
Netværksmøderne – der er skemalagt til seks om året – vil blive afholdt hos medlemmerne på skift og vil indeholde et eksternt og et internt indslag.

Introduktionsmøderne foregår:
  • 12. oktober 2010, kl. 15-17 på HIH, Birk Center Park 40, 7400 Herning
  • 13. oktober 2010, kl. 15-17 på NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst

Første møde i netværket er ganske uforpligtende - og gratis. Det kræver dog en tilmelding til Hanne Marie Lou på hml@industry-supply.dk og det er vigtigt, at du i mailen – udover navn og kontaktinformation – angiver, hvor du ønsker at deltage.

Efter introduktionsmødet vil deltagelse koste 7.500,- plus moms for medlemmer af Metal Supply og 9.500,- for øvrige.

Om netværket Globalisering
Netværket udbydes af Industry Supply i sambejde med Center for Underleverandører (CFU) og UConnect ApS.

Netværket koordineres af Knud Hareskov, Center for Underleverandører, og du er velkommen til at kontakte ham for yderligere information – knud.hareskov@cfu.dk eller på tlf. 2025 3277.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086