23948sdkhjf

Producent af plastrør får ny direktør

Peter Busk Jensen er blevet ansat som chief executive officer, CEO, hos Salling Plast Energy. Det oplyser den nordjyske virksomhed på sin Linkedin-profil.

Han overtager posten for energy-divisionen i Ranum fra ejer Geert Skovsgaard, der fortsætter som øverste ansvarlig for hele gruppen og for Aqua-divisionen i Hurup Thy.

Peter Busk Jensen kommer til virksomheden fra en stilling som sales director hos Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning, og før det havde han flere ledende stillinger hos Liqtech, der producerer vandrensningssystemer. Før det har han blandt andet arbejdet hos Vink Plast og Röchling Engineering Plastics.

- Som tidligere medlem af Salling Plasts advisory board er jeg beæret over at blive en del af holdet i denne afgørende periode. Sammen vil vi drive innovation, fremme samarbejde og forfølge bæredygtig vækst. Jeg ser frem til at styre vores organisation mod nye højder, siger Peter Busk Jensen.

Salling Plast producerer rør og fittings til transport og opbevaring af væsker, gas, luft eller andre materialer. Virksomheden har rødder tilbage til 1967, men blev i 2022 ramt af en konkurs. Virksomheden blev dog hurtigt genetableret og har i dag mere end 100 medarbejdere på fabrikker i Ranum, Hurup og Zabrze i Polen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095