23948sdkhjf

Mange penge at spare ved at forudse problemer og planlægge vedligeholdelse

Automatik 2010: Reparations- og stilstandsomkostninger forårsaget af slitage eller tekniske fejl medfører årligt store omkostninger.
Med god kontrol af anlæggets kondition kan man i god tid forudse problemer og planlægge vedligeholdelse. Askalon Danmark hjælper med at analysere status på ventiler og roterende udstyr og forebygger problemer ved hjælp af periodisk tilstandskontrol.

Regelmæssig vibrationsmåling og analyse på roterende maskiner såsom pumper, kompressorer og turbiner giver information om udstyrets status. Forebyggende foranstaltninger giver beslutningsgrundlag for at reducere vibrationerne og at finde årsagen. Askalon tilbyder både avanceret måleudstyr og det personale, der kan udføre analyserne.

En alvorlig fejl i en reguleringsventil kan lukke en hel fabrik i timer med enorme omkostninger som følge. En dårligt fungerende reguleringsventil forårsager på samme måde – hvert minut – tab i processen. Med AMS Vedligeholdelsessystemet overvåges feltinstrumenter og ventiler kontinuerligt. Eventuelle fejl giver tydelige alarmer til drift- og vedligeholdelsesteknikerne. Ventildiagnostikken på reguleringsventiler giver, foruden indikation af en begyndende fejl, en forsikring om, at ventilens reguleringsevne bevares i lang tid.

Mange maskiner – fx turbiner – kræver kontinuerlig overvågning. Med hurtige og pålidelige sikkerhedssystemer kan alvorlige konsekvenser ved en fejl begrænses eller helt forhindres. Ved siden af beskyttelses- og tripfunktioner udfører CSI 6500 kontinuerligt analyser og trending af fejlårsagerne

Med den automatiske intelligens indbygget i vedligeholdelsessystemet AMS Suite forbedres produktionens oppe-tid og ydeevne via kontinuerlig overvågning af alt procesudstyr. Systemet er koblet til et netværk, hvor alle feltinstrumenter, reguleringsventiler og roterende udstyr er repræsenterede.

Diagnostikfunktionerne giver et godt informationsgrundlag, der er nødvendigt for at kunne udføre den rette vedligeholdelsesindsats. Askalons supportafdeling giver kontinuerligt støtte inden for alle dele af AMS Suite.

Mød Askalon på stand nummer B1052.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078